Administrația locală din Bârsana ia măsuri pentru ca elevii și dascălii să se întoarcă în sălile de clasă în condiții de siguranță

În așteptarea unei decizii oficiale în ceea ce privește întoarcerea elevilor la școală începând din 8 februarie, administrația locală ia măsuri pentru ca elevii și dascălii să se întoarcă în sălile de clasă în condiții de siguranță.

Primarul Teodor Ștefanca spune că s-au făcut lucrări de igienizare și că Primăria Și Consiliul Local vor sprijini școlile din comună pentru ca elevii să se poată întoarce la școală.

”Cu siguranță ne implicăm și ne dorim redeschiderea școlii care este așteptată de toată lumea iar noi o să punem la dispoziție tot ce este nevoie pentru acest lucru ca din 8 februarie și copiii din Bârsana să revină la școală. Așa cum am făcut și până acum, pe perioada pandemiei, am sprijinit Școala Mircea Vulcănescu, în continuare vom face același lucru pentru că este foarte important ca elevii să se întoarcă la școală. Noi încă de la începutul anului școlar am achiziționat materiale, am sprijinit conducerea școlii în a efectua aceste demersuri și așteptăm în 8 februarie redeschiderea școlilor”, a precizat primarul comunei Bârsana, Teodor Ștefanca.

Redeschiderea școlilor începând din 8 februarie și revenirea elevilor la cursuri urmează să fie decise într-o ședință la Palatul Cotroceni.

Ultima actualizare: 14:00 | 4.12.2023

Sari la conținut